ATP Rotterdam

Dodig i Granollers u polufinalu, Pavić i Peya propustili Herberta i Mahuta

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Čilić Dodig
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Čilić Dodig
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
05.02.2015., Dom sportova, Zagreb - 10. ATP turnir PBZ Zagreb Indoors 2015, 2 kolo, Marcel Granollers (ESP) - Ivan Dodig (CRO). Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
16.02.2017.
u 16:28
Dodig i Granollers će u polufinalu igrati protiv prvog para svijeta, Francuza Pierre-Huguesa Herberta i Nicolasa Mahuta.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i Španjolac Marcel Granollers plasirali su se u polufinale parova na ATP turniru u Rotterdamu, oni su u četvrtfinalu sa 6-3, 6-4 nadigrali Čeha Tomaša Berdycha i Indijca Rohana Bopannu.

Dodig i Granollers će u polufinalu igrati protiv prvog para svijeta, Francuza Pierre-Huguesa Herberta i Nicolasa Mahuta koji su u četvrtfinalu velikim preokretom svladali našeg Matu Pavića i Austrijanca Alexandera Peyu sa 4-6, 7-6 (6), 10-6.

Pavić i Peya vodili su sa 6-4, 5-3 i pri tom rezultatu imali tri vezane meč-lopte na servis Francuza, a nakon što ih nisu iskoristili imali su vlastiti servis za meč, ali niti to im nije bilo dovoljno za pobjedu. Potom su u "tie-breaku" drugog seta stigli na dva poena od pobjede, no Francuzi su ga ipak dobili sa 8-6, pa je o pobjedniku odlučivao produženi "tie-break" u kojemu su Herbert i Mahut stvorili veliku prednost od 8-4 i mirno priveli susret kraju.

>>Čilić u hrvatskom dvoboju pokazao Ćoriću tko je gazda

>>Ana Konjuh: Prpić je rekao da ja nisam njegov tip

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.