Odmah do Samprasa

Đoković osvojio treći naslov u Miamiju, u finalu svladao Murraya

Foto: 'Mehdi TaamallahPress Association'
Đoković osvojio treći naslov u Miamiju, u finalu svladao Murraya
01.04.2012.
u 22:22
Srpski je tenisač prvi nakon Federera i 2006. godine, koji je obranio naslov u Miamiju.
Pogledaj originalni članak

Novak Đoković po treći je put u karijeri podigao najveći trofej u Miamiju i sad samo Pete Sampras, šesterostruki osvajač, ima više naslova na tom turniru. Trenutačno najbolji tenisač svijeta u finalu je bio bolji od Škota Andyja Murraya 6:1, 7:6(4).

Koliko je Đoković bio dominantan govori i podatak da je u cijelom meču moram spašavati samo jednu priliku za break. No, nije se ta dominacija očitovala samo u finalu. Tijekom čitavog turnira nije izgubio set, a od 30 break prilika, spasio ih je čak 25.

Pobjedom nad Murrayem, srpski je tenisač došao do omjera 20-2 u ovoj godini, te ukupno 90-8 od početka 2011. godine.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

KL
klodovick
22:39 01.04.2012.

šta reći osim ,to care,jedan jedini i nepobedivi.nek puknu dušmani :-))).čestitam

ZD
Zoran-Düsseldorf
14:07 02.04.2012.

Trenutno mu niko nista nemoze,svaka cast Novace ,veliki naklon dzentlmenu,pravi si .

OB
-obrisani-
15:20 02.04.2012.

Šta više reći za njega što već nije rečeno, plaši me jedino da se ovakav tempo ne odrazi na njegovo zdravlje jer je vidno smršo nema potrebe da učestvuje baš na svim turnirima dovoljno je da održava razliku u bodovima i ne preopterećuje se bez potrebe !