NOVO OTKRIĆE

Djevojka Zdravka Mamića zapravo nije nova? Šuška se da su u vezi tri godine. Dobila je stan i posao

Foto: Jelena Planinić Instagram / Matko Begović PIXSELL
Djevojka Zdravka Mamića zapravo nije nova? Šuška se da su u vezi tri godine. Dobila je stan i posao
31.01.2023.
u 16:14
Jelena je vrlo samozatajna, a oni koji su je imali prilike upoznati svjedoče da njoj nije bilo ni do novca ni do materijalnog statusa jer je sve to imala i u svom prvom braku s hercegovačkim poduzetnikom, čije je prezime zadržala i nakon razvoda.
Pogledaj originalni članak

Puno pažnje ovdašnje javnosti dobila je nova djevojka Zdravka Mamića, bjegunca od hrvatskog pravosuđa i nekadašnjeg gazde GNK Dinama. Jelena Planinić je 30 godina mlađa od Mamića, ali portal 7dnevno piše da mu to zapravo i nije nova djevojka, nego su u vezi već tri godine. Od bivše supruge Marine se navodno razveo već prije godinu dana, a prije 20-tak je odradio i svadbu, pa je vjerojatno onaj snimak na društvenim mrežama bila zapravo 'momačka večer'. 

- Oni su već dugo skupa, minimalno tri godine, Mamić ju je zaposlio u Elektroprivredi, a Jelena ima i stan u Zagrebu u istoj zgradi u kojoj je nastanjena prva dama Dinama Vlatka Peras. Tim nam riječima sugovornici iz Hercegovine govore o djevojci Zdravka Mamića, koja je od njega mlađa gotovo tri desetljeća - piše tjednik 7dnevno, prenosi zagreb.info.

Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
Mostar: Konferencija za medije Zdravka Mamića u hotelu Mepas

- Nije vijest o Mamićevoj novoj ljubavi za Hercegovce nikakva novost, uostalom, o tome su nam pričali još prije nekoliko mjeseci, a sada pak u Hercegovini nude i nešto drugačiju verziju priče od one koja je preplavila domaće medijske stupce, pa se tako govori da se Mamić zgodnom Jelenom oženio prije dvadesetak dana, ali i da se od svoje dugogodišnje supruge Marine razveo još prije godinu dana - dodaje spomenuti izvor. 

Premda njihova veza navodno traje već tri godine, tek su otkriveni prije nekoliko mjeseci kada su viđeni u jednom mostarskom noćnom klubu. Jelena je bila Mamićeva tajnica pa je tako upoznala i njegovu djecu, a Zdravko joj je poklonio skupocjeni Range Rover

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar tomsom
tomsom
17:24 31.01.2023.

Svaka ona od tridesetak, koja krene za lopinom u sedamdesetima je sponzoruša. Njemu bitan ego, a njoj lova.

TE
Teig1
06:05 01.02.2023.

Neka je sa srećom mladencima..

Avatar markoii123
markoii123
08:41 01.02.2023.

Pa barem se on čitav život kunuo na svoje konzervativne i kršćanske vrednote.