NJEMAČKA MANEKENKA

Djevojka teniskog asa otkrila: 'Trudna sam, ali njemu neću dati da odgaja dijete'

Foto: Instagram
Djevojka teniskog asa otkrila: 'Trudna sam, ali njemu neću dati da odgaja dijete'
29.10.2020.
u 12:09
Svako tko živi sa sportašem mora da se pokoriti tom drugačijem načinu života, rekla je Brenda za njemački Bild, pa dodala kako dijete ne želi odgajati sa tenisačem
Pogledaj originalni članak

Trudna sam 20 tjedana i očekujem bebu s Aleksom. Mi smo imali različite poglede na život i zbog toga smo se rastali, rekla je sada već bivša djevojka Alexandra Zvereva, Brenda Patea.

- Svako tko živi sa sportašem mora da se pokoriti tom drugačijem načinu života - rekla je Brenda za njemački Bild, pa dodala:

- Za mene ne dolazi u obzir da odgajamo dijete zajedno!

Šokiralo je to cijeli svijet budući da manekenka i sedmi tenisač svijeta nisu u kontaktu od kolovoza, a onda je Brenda i sama priznala  - dijete im nije bilo planirano.

- Nismo planirali dijete, ali ja ću učiniti sve da ono odraste u idiličnom okruženju. U poziciji sam da ga mogu sama odgajati - poručila je.

Njihova veza nije pretjerano dugo trajala, ali je bila turbulentna. Krajem 2019. manekenka je za njemački RTL potvrdila da su u tek  započetoj vezi, a privukla ju je, rekla je tada, Alexova visina. Naime, Nijemac ima 198 cm visine, sasvim dovoljno da se ona s velikih 183 cm osjeća 'sitno', što joj je, ističe - pasalo. Osjećala se posebno, drugačije.

Zverev je u prvoj polovici 2019. prekinuo vezu s Olgom Šaripovom, koja je i nakon toga pratila njegove mečeve, ali ništa nije pokolebalo njegovu vezu s njemačkom manekenkom. 

Njemicu na Instagramu prati gotovo 250.000 fanova, a svakodnevno ih obasipa atraktivnim fotografijama. Trenutno je jedna od najpoznatijih europskih manekenki zbog čega ju angažiraju diljem svijeta i prozvana je njemačkom seks bombom.

S druge strane, Zverevu je na profesionalnom planu sve išlo kako treba, barem za sada. Vidjet ćemo hoće li ova vijest utjecati na njega u igračkom smislu i hoće li se boriti za svoje pravu u odgajanju djeteta. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
17:17 29.10.2020.

Jadno dijete.