IMA 23 GODINE

Visok je čak 231 cm, a sada je prvi put zaplivao u bazenu! Pogledajte kako je to izgledalo

Foto: screenshot/Facebook
Tacko Fall
26.09.2019.
u 20:30
Kasnije je Tacko pokazao kako mu je puno lakše hodati po bazenu kada mu je voda do razine koljena. Tako je i nosio djecu po bazenu koja su uživala u društvu nove košarkaške zvijezde
Pogledaj originalni članak

Tacko Fall 23-godišnji je košarkaš Boston Celticsa rodom iz Senegala, a visok je čak 231 centimetar što ga čini najvišim igračem u NBA ligi. 

Prije početka sezone Fall se družio s djecom na bazenu gdje je odradio svoj prvi trening u bazenu pod nadzorom trenera. 

Odradio je i mini utrku s djecom, a kao pomoć, jer se tek uči plivati, imao je pomoć u daski protiv utapljanja (naravno, nije mu bila potrebna). 

Kasnije je Tacko pokazao kako mu je puno lakše hodati po bazenu kada mu je voda do razine koljena. Tako je i nosio djecu po bazenu koja su uživala u društvu nove košarkaške zvijezde. 

-  Baš sam uživao. Dobro sam plivao. Volim se družiti s djecom i to mi je najvažnije - poručio je Tacko na kraju treninga. 

>>> Pogledajte što o ugovoru u Utah Jazzu kaže Bojan Bogdanović

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LA
lajh1985
21:58 26.09.2019.

jos kojih 20 kila i moci ce biti dobar centar