TORCIDIN PROSVJED

Divovska Kerumova vrećica napala Split (video)

Foto: Miranda Ćikotić/PIXSELL
Divovska Kerumova vrećica napala Split (video)
19.11.2009.
u 09:04
Splitski trg Peristil postao je žut, a "kriv" je performans Torcide koja je prosvjedujući protiv uprave Hajduka te njihova vladanja na Peristilu prostrla divovsku žutu vrećicu koja neodoljivo podsjeća na one trgovačkog lanca Kerum.
Pogledaj originalni članak

No, umjesto napisa Kerum na vrećici piše "Kodeks" čime je Torcida još jednom skrenula pozornost na svoje zahtjeve da se prihvati njezin kodeks kojim bi se uredilo pravilno i zakonito vladanje klubom.

Žuti Peristil iznenadio je turiste, ali i Splićane, a još se očekuju komunalni redari čiji je posao ukloniti vrećicu.

Nakon krafni i ovaca, Torcida se poslužila i vrećicom kao oblikom prosvjeda protiv Željka Keruma i njegova prijatelja Joška Svaguše kojeg je Kerum postavio na čelo Hajduka.

(Autor videa: Mario Velić | VLM)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MA
maxxxx
10:26 19.11.2009.

e Ziggy, zaboravio si da čitaš www.vecernji.hr svake školske novine bi stavile sliku te vrečice

OB
-obrisani-
22:31 19.11.2009.

Torcida, BRAVO!!!!!!!!!

ZI
Ziggy313
10:16 19.11.2009.

Pa mogli ste umjesto zaspalog Keruma staviti fotografiju Peristila sa tom vrećicom, pa da vidimo o čemu se radi...