200 m LEPTIR

Dinko Jukić u kvalifikacijama bolji od Michaela Phelpsa!

Foto: Pixsell
Dinko Jukić u kvalifikacijama bolji od Michaela Phelpsa!
30.07.2012.
u 13:49
Od Phelpsa je bolji bio i njegov sunarodnjak Tyler Clary koji je za Dinkom kasnio 26 stotinki
Pogledaj originalni članak

Hrvatski plivač s austrijskom putovnicom Dinko Jukić bio je najbrži u kvalifikacijama na 200 metara leptirovim stilom. Mlađi brat bivše plivačice Mirne otplivao je za 1:54.79 te je iza sebe ostavio branitelja naslova Amerikanca Michaela Phelpsa koji je bio tek treći u toj kvalifikacijskoj skupini (1:55.53), a drugi je doplivao Phelpsov sunarodnjak Tyler Clary (1:54.96).

Među 16 plivača plasirali su se Mađar Laszlo Cseh i Japanac Takeshi Matsuda, srebrni i brončani iz Pekinga.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DA
dadekzg
15:05 30.07.2012.

svaka čast,dečko! da pliva za ljepu nam našu,završio bi tu di je i duje draganja.kad vidim da nam je glavni trener plivača BUGAR,muka mi je...klo da nam nogometni selektor maltežanin

OB
-obrisani-
21:09 30.07.2012.

Srbin Stjepanovic je treci, ispred Phelpsa.