Liga prvaka mladih

Dinamove nade s igračem manje izvukle bod u hladnoj Astani

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Dinamo - mladi
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Dinamo - mladi
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Dinamo - mladi
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Dinamo - mladi
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Dinamo - mladi
07.11.2018.
u 09:27
U 34. minuti Dinamo je ostao s igračem manje. Mikulić je u samo dvije minute dobio dva žuta kartona te je morao ranije pod tuš
Pogledaj originalni članak

Mlada Dinamova momčad osvojila je bod na gostovanju u Kazahstanu. Plavi su u 2. kolu Lige prvaka mladih protiv Astane igrali 1:1.

Kazahstanska momčad povela je u 45. minuti pogotkom Prokopenka, a tri minute prije kraja bod Jovičevićevoj družini donio je Šipuš.

>> Pogledajte video: Navijači čekaju u redu kako bi kupili ulaznice za utakmicu Dinamo - Spartak

U 34. minuti Dinamo je ostao s igračem manje. Mikulić je u samo dvije minute dobio dva žuta kartona te je morao ranije pod tuš. Iako je cijelo drugo poluvrijeme Dinamo bio oslabljen uspio je doći do remija što je sjajan rezultat uoči uzvratne utakmice.

Susret se igrao na nula Celzijevih stupnjeva na stadionu s umjetnom travom, na istom stadionu na kojem je prije tri mjeseca u 3. kolu kvalifikacija za LP prva Dinamova momčad pobijedila Astanu s 2:0.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.