ISCRPILO IH 40C

Dinamovci nakon Rijeke: Nikad nam nije bilo tako vruće!

Foto: Pixsell
Dinamovci nakon Rijeke: Nikad nam nije bilo tako vruće!
29.07.2013.
u 08:15
- Trebali smo riješiti utakmicu već u prvom dijelu, na kraju možemo žaliti za pobjedom - smatra Leko
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Dinama žalili su se nakon remija (0:0) na Kantridi, ali ne samo zbog izgubljenih bodova već zbog teških vremenskih uvjeta u kojima su morali igrati. U Rijeci je bilo 40 C...

- Nisam stvarno dugo igrao u ovakvim okolnostima; najteža utakmica otkako sam u Dinamu. Ne zbog Rijeke nego zbog vremena, svima nam je bilo jako teško. Bili smo dosta bolja momčad, stvorili niz prilika i mogli lako dobiti utakmicu, ali na koncu možemo biti zadovoljni remijem i okrećemo se sljedećoj utakmici koja je već u utorak - rekao je Said Husejinović.

Jerko Leko nije poput \'Saje\' bio zadovoljan remijem.

- Prva poluvrijeme je bilo stvarno jako vruće, ali već smo tu trebali riješiti utakmicu jer smo stvorili niz dobrih prilika. U nastavku je bila ravnopravnija utakmica, ali na koncu mislim da smo mi ti koji možemo žaliti za pobjedom - kazao je branič Dinama.

Vratar Oliver Zelenika dobro je odradio posao u Rijeci..

- Nije bilo nikakve treme, zašto bi bilo? Ekipa me dobro primila, trener mi vjeruje i ponašam se potpuno normalno. Atmosfera? Potpuno sam koncentriran na igru tako da nisam previše gledao okolo, ali na terenu smo stvarno bili bolji i šteta što nismo dobili utakmicu. Nema veze, nakon ovakve dobre predstave s puno samopouzdanja čekamo Sheriff.

>> Jurčić: Vodio sam jednu utakmicu, a mislio na drugu

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.