Španjolski dragulj

Dinamov strateg rekao veliku istinu o Daniju Olmu

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
07.03.2019.
u 22:03
- Igrali smo zajedno, za sve navijače, za trenera, za Ademija... - izjavio je Olmo
Pogledaj originalni članak

Dinamov Španjolac Dani Olmo iznimno je kvalitetan igrač. Nema oko toga više nikakve dvojbe, potvrđuje to iz utakmice u utakmicu. I protiv Benfice je bio briljantan, u krajnjoj liniji, izborio je najstrožu kaznu iz koje je Bruno Petković zabio za 1:0 pobjedu.

Gdje će ovoga ljeta završiti, ali i za koliko će ga Dinamo prodati, u ovome je trenutku manje važno, ali trener Dinama Nenad Bjelica rekao je po svršetku utakmicu jednu veliku istinu:

>> Pogledajte izjavu Brune Petkovića nakon utakmice s Benficom

- Da Dani Olmo igra u Benfici, vrijedio bi kao Joao Felix. Možda čak i više - istaknuo je modri strateg, koji je itekako dobro svjestan informacije da Benfica za svog dragulja u ovom trenutku traži 120 milijuna eura.

>>> Pogledajte veličanstvenu atmosferu na Maksimiru nakon velike pobjede nad Benficom

Olmo kao Olmo, uvijek isped kamera beskrajno skroman, o takvim temama nije htio. Tek je u nekoliko rečenica prokomentirao utakmicu:

- Bili smo kompaktni kao momčad. Igrali smo zajedno, za sve navijače, za trenera, za Ademija... Cilj je bio da se zajedno branimo i ostvarili smo sjajan rezultat - kazao je daroviti Španjolac.

>> Pogledajte izjave Bjelice nakon Dinama

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

BE
Berlioz
22:34 07.03.2019.

Dani, biti ćeš u rangu nekih drugih slavnih dinamovaca poput Modrića i Mandžukića, drago mi je da sam vas godinama gledao iz tjedna u tjedan na maksimiru.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:48 07.03.2019.

Prije se sve rasprodalo i dinamo je pun ko brod, kad su svi mislili da je ( po imenima) najslabiji ostvario je najbolji rezultat, sad opet kontra svega do sad - ne prodavat jer nema potrebe i napravit do godine stepenicu više

ST
Starotopoljanin
22:15 07.03.2019.

ne prodavati olma do iduce godine,i tada ce dobiti cjenu do sto tisuca e.kada budemo u ligi prvaka,bljuvat ce velikani lovu dinamu i olmu.samo polako i pametno,mlad je.ima vremena.