LIGA PRVAKA

Dinamov poraz među najtežima u povijesti, prisjetite se ostalih

Foto: 'PHILIPPE DESMAZES'
Dinamov poraz među najtežima u povijesti, prisjetite se ostalih
Autori Vecernji.hr, Goal
22.10.2014.
u 09:24
Liverpoolovih 8:0 još uvijek nije dostignuto.
Pogledaj originalni članak

Liga prvaka je sinoć ponudila najefikasniju večer u povijesti, čak pet golova po utakmici, njih ukupno 40!

Ipak, iako su tri utakmice ušle među najveće pobjede, odnosno poraze, u povijesti rekord i dalje drži Liverpool pobjedom od 8:0 protiv Bešiktaša u sezoni 2007/2008. Čak ih je šest završavalo sa 7:0, a među najvećih porazima je i Dinamov protiv Lyona.

Prisjetite se najvećih pobjeda u povijesti Lige prvaka na Goal.com.

>> Rekordna večer Lige prvaka - nikad više zabijenih pogodaka!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

LI
Lisabon
09:47 22.10.2014.

Vrlo "inteligentan" clanak.Jedino ne razumijem uopce cemu objavljivanje?Vjerojatno je razlog da se spomene Dinamo,naravno u negativnom kontekstu jer ipak treba citaocima ogaditi utakmicu u cetvrtak i stvoriti klimu kako je Dinamo zapravo klub koji je u svemu najgori.No kad Dinamo primi 7 golova od Lyona onda novinari zapocinju ples gadarija:Kanta za napucavanje,sramota,najgori u povjesti,prodana utakmica itd.Ali kad u toj istoj LP npr Bayer Leverkusen doma popije 7 komada,kad Roma dobije 7 komada,kad Besiktas dobije doma 8 komada itd onda se pise da je to nogomet. Ima jos zgodnih detalja koje ,naravno,novinari nece povlaciti,npr naslov u VL :sta to ima Maribor i Bate Borisov,a nema Dinamo?Aluzija na njihov plasman u LP a Dinamovo ispadanje.E pa sad "drobite"kad su primili 6-7 komada.Sad to nije interesantno.Uglavnom sva ova "ekipa" iz VL (da ne nabrajam jer ce mi zabraniti objavljivanja)je sramota za novinarstvo,ako se to uopce moze nazvati novinarstvom.

ZO
zoom
10:07 22.10.2014.

članak po običaju pršti od netrpeljivosti prema dinamu, kao da je napisan u podrumima poljuda

MI
mirko0410
10:54 22.10.2014.

Uglavnom pokušava se Dinamo staviti u negativan kontekst. Porazi Rome, Bešiktaša i Sportinga su teži a klubovi su ipak puno veći i bogatiji, znači Dinamo je ipak u dobrom društvu.