Kobna nadoknada

Dinamov krvnik ispao iz kupa golom u 93. minuti!

Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
Dinamov krvnik ispao iz kupa golom u 93. minuti!
28.11.2012.
u 19:27
Slaven Belupo je u polufinale kupa ušao pogotkom Bubnjića u trećoj minuti sudačke nadoknade za pobjedu 3:1. Zadar je branio 1:0 iz prve utakmice
Pogledaj originalni članak

Dinamov krvnik Zadar zaustavljen je u četvrtfinalu Hrvatskog nogometnog kupa. Od momčadi sa Stanova u dvije je utakmice bio je bolji Slaven Belupo, ali Zadrane su doslovce sekunde dijelile od ulaska u polufinale. U Koprivnicu su došli s prednošću od 1:0 iz prve utakmice, koju je već u četvrtoj minuti pogotkom poništio Vugrinec. Za Zadar pogodak za 1:1 zabija Mršić u 48., dok novo vodstvo farmaceutima donosi Šaban u 77. minuti.

I kad se već činilo da će zbog pogotka u gostima među četiri najbolja ući Zadar, ukazao se Bubnjić i u trećoj minuti sudačke nadoknade zabio za prolazak Slavena Belupa!

Uskoro opširnije...

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

V3
volimjosipu<3
19:36 28.11.2012.

ajmo slaven!

Avatar Glina74
Glina74
19:43 28.11.2012.

ja neznam tko piše takove gluposti ja sam pročitao samo naslov i več mi je bilo dosta u našoj hrvatskoj tko pobijedi dinamo je po pisanju večernje krvnik daj neka nam večernji obijasni što je to krvnik jeli njih ima više ili so to samo koji pobijede dinamo glupos do gluposti od takozvanh novinara u večernem