slučaj pokrovac

Dinamov direktor Svetina svjedočio protiv Hajduka

Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
Dinamov direktor Svetina svjedočio protiv Hajduka
27.05.2015.
u 22:20
– Svetina se, za razliku od nekadašnjeg predsjednika Hajduka Branka Grgića, prisjetio svih detalja transfera i iskazom je potvrdio istinitost i valjanost dokumentacije koju smo podnijeli u tužbi.– kazao je odvjetnik Robert Jančik, zastupnik obitelji Pokrovac.
Pogledaj originalni članak

Novim ročištem na splitskom Općinskom sudu nastavljeno je suđenje u kojem Moravka i Matea Pokrovac, supruga i kći, ubijenog nogometnog menadžera Dine Pokrovca, tuže Hajduk i Niku Kranjčara za dug od 600 tisuća eura, još iz vremena kada je Kranjčar iz Dinama prelazio među bijele. Svjedočio je Tomislav Svetina, Dinamov direktor, koji je u vrijeme Kranjčarova prelaska u Hajduk bio ovlaštena osoba u Pokrovčevoj tvrtki Finaco preko koje je dogovoren transfer.

– Svetina se, za razliku od nekadašnjeg predsjednika Hajduka Branka Grgića, prisjetio svih detalja transfera i iskazom je potvrdio istinitost i valjanost dokumentacije koju smo podnijeli u tužbi. U svom je iskazu Svetina negirao da je presudnu ulogu u transferu Nike Kranjčara imao Emil Žgur, a to je na posljednjem ročištu tvrdila suprotna strana – kazao je odvjetnik Robert Jančik, zastupnik obitelji Pokrovac.

>> Evo zašto Hajduk traži da se Lokomotivi ne izda licencija

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Bekrija
Bekrija
22:37 27.05.2015.

Reci tko je ubio Pokrovca, tko je naručio ubojstvo? Tvoj sadašnji gazda? Kakav lik!

NR
nino.roky.12
23:55 27.05.2015.

Kad sve zna ; odlično, neka kaže kako mu je gazda naručio Pojkrajčevo ubojstvo. Neka uhapse mamića neka ga par mjeseci u rupu da ne vidi ni sunca ni mjeseca pa ćete vidjeti kako će bez kokaina propjevat!

KG
Kult_Grada_Zagreba
09:18 28.05.2015.

Osuđen kriminalac.