ŽDRIJEB

Dinamo saznao protivnika u prvom kolu Lige prvaka

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Dinamo saznao protivnika u prvom kolu Lige prvaka
04.09.2018.
u 17:20
Dinamovi juniori do sada su se dva puta natjecali u Ligi prvaka. U sezoni 2015./16. dospjeli su do osmine finala, a sezonu kasnije svoje su natjecanje završili u skupini.
Pogledaj originalni članak

Juniori Dinama doznali su svoje protivnike u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka, piše Goal.

Aktualni prvak Hrvatske u prvom će kolu igrati protiv rumunjskog prvaka Viitorul Constantu. Prva utakmica je na rasporedu 3. listopada u Rumunjskoj, a uzvrat se igra 24. listopada u Zagrebu. U drugom kolu, koje je na rasporedu 7. i 28. studenog, juniori Dinama igrat će protiv boljeg iz para Astana (Kazahstan) – Vllaznia (Albanija).

Dinamo se svoje natjecanje u Ligi prvaka započinje utakmicama u dijelu ždrijeba u kojem su smještena 32 juniorska prvaka najbolje rangiranih nacionalnih saveza. Nakon prva dva odigrana kola, osam momčadi koje ostanu u natjecanju spojit će se s osam drugoplasiranih klubova iz grupne faze Lige prvaka. Pobjednici tih susreta idu u osminu finala gdje ih čekaju pobjednici iz grupne faze natjecanja.

Dinamovi juniori do sada su se dva puta natjecali u Ligi prvaka. U sezoni 2015./16. dospjeli su do osmine finala, a sezonu kasnije svoje su natjecanje završili u skupini.

Raspored:
Ždrijeb playoffa: 17. prosinca
Playoff: 19/20. veljače
Ždrijeb osmine finala: 22. veljače
Osmina finala: 12/13. ožujka
Četvrtfinale: 2/3. travnja
Polufinale: 26. travnja
Finale: 29. travnja

>> Pogledajte i ekskluzivan razgovor s čovjekom kojem su vatreni promijenili život

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MI
mikulan
20:27 04.09.2018.

Josipe, juniori.

JO
josip
17:49 04.09.2018.

lige prvaka? da da