Pripreme plavih

Dinamo ostao bez svih napadača, Šunjić ne mora na operaciju

Dinamo ostao bez svih napadača, Šunjić ne mora na operaciju
18.01.2019.
u 07:03
Ove ozljede razlog su više da dovedemo još jednog napadača. Radimo na tome svi mi u klubu, gledamo, dobivamo dosta igrača na uvid, poručio je trener plavih Bjelica
Pogledaj originalni članak

Vrijeme se u Turskoj znatno popravilo, pregled Ivana Šunjića u Münchenu prošao je dobro i defenzivni vezni ne mora na operaciju, već se njegove tegobe s pubičnom kosti mogu liječiti terapijama.

Opravili su se Ademi i Marin, Zagorac je opet na terenu, malo lakše radio je Musa. I to su dobre vijesti s priprema plavih, ali loše je što je stalno netko ozlijeđen.

>> Pogledajte video: dinamovci na treningu

– Bruno Petković od prvog dana priprema osjetio je Ahilovu tetivu pa smo ga odlučili par dana odmoriti. Gavranović će sigurno pauzirati tjedan dana zbog rupture od centimetra na listu i teško da će moći igrati ove utakmice koje još imamo u Turskoj. Hajrović se vratio na teren, s mladim Šutalom moramo polako, ima to “skakačko” koljeno pa moramo raditi na jačanju kvadricepsa da bi se na toj nozi sve uravnotežilo – kazao je Bjelica.

Sad se zapravo otvara problem s napadačima, Budimir je otišao, a Gavranović i Petković su ozlijeđeni, sad je jedini klasični središnji napadač mladi Roko Baturina.

– To je razlog više da dovedemo još jednog napadača. Radimo na tome svi mi u klubu, gledamo, dobivamo dosta igrača na uvid, vidjet ćemo tko će biti najbolji za nas.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.