Futsal

Dinamo igra prvu službenu, napunit će i Dom sportova

Foto: Robet Anić/Pixsell
Dinamo igra prvu službenu, napunit će i Dom sportova
12.10.2014.
u 07:30
Malonogometaši Dinama danas protiv Siscije (19 sati)
Pogledaj originalni članak

Dečki iz Cvjetnog naselja donedavno su igrali na školskom igralištu, a njihove utakmice pratile tek igrači koji su im bili – zamjene. Inicijativa za osnivanje protuteže maksimirskom klubu, odnosno pokazati kako je moguće stvoriti klub iza kojeg stoje zaljubljenici u nogomet i navijačka grupa BBB te da on može uspješno funkcionirati po modelu jedan član – jedan glas, učinio se kao dobitni recept jer ti dečki danas pune tribine gdje god igrali.

Na Šalati i u Sutinskim vrelima su Škorić, Pavlović, Huzjak, Purgar i društvo igrali praćeni spektakularnom podrškom, a u nedjelju od 19 sati kreću s natjecanjem u Drugoj hrvatskoj malonogometnoj ligi. Protivnik u Dvorani II. Doma sportova malonogometni je klub Siscija.


– Želim da se moji igrači predstave u najboljem izdanju, sve smo pripremili za početak prvenstva. Otvaramo ga protiv Siscije, koja je jak protivnik. Vjetar u leđa s tribina nam itekako puno znači – kaže trener Mate Čuljak, čiju je momčad pojačao Matija Đulvat, donedavni kapetana prvaka države Alumnusa, prvaka i bivšeg reprezentativca sa 75 "kapica" za Hrvatsku.

Đulvat je prvo pojačanje koje su doveli, a predstavit će se upravo protiv Siščana. U novoosnovanom klubu žele na tribinama obiteljsku atmosferu, pa je djeci do sedam godina ulaz – slobodan. Cijene ulaznica za ostale je 20 kuna.

– Do subote je prodano gotovo dvije tisuće ulaznica i očekujemo da će dvorana ponovno biti ispunjena do posljednjeg mjesta. Uz podršku punih tribina, sigurni smo da neće izostati ni pozitivan rezultat na terenu – nada se Juraj Fabijanić, v.d. predsjednika kluba.

>>Evo kako su BBB-i i u Sutinskim vrelima stvorili fantastičnu atmosferu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

SA
santos008
09:11 12.10.2014.

Trener Mate Culjak ,da to nije brat Dijane Culjak

DU
Deleted user
09:07 12.10.2014.

Baš lijepo svi sretni . Sad svi imaju svoj klub.

Avatar mihic
mihic
09:45 12.10.2014.

Kolika medijskog prostora drugoligaškog malonogometnom klubu. jedan Filip Ude osvoji srebro na SP i dobije dvije crtice.... smiješno novinarstvo