Mjere opreza

Dinamo i Ludogorec se dogovorili – nema BBB-a u Bugarskoj!

Foto: 'Jurica Galoic/PIXSELL'
Dinamo i Ludogorec se dogovorili – nema BBB-a u Bugarskoj!
10.07.2012.
u 13:14
Unatoč tom dogovoru klubova, na navijačkim forumima može se pročitati kako se BBB-i spremaju na put u Bugarsku.
Pogledaj originalni članak

Dinamo i njegov protivnik u drugom pretkolu Lige prvaka bugarski Ludogorec dogovorili su se kako neće biti gostujućih navijača na prvoj utakmici koja se idućega tjedna igra u Razgradu. Takav se potez vodstva hrvatskog prvaka mogao i očekivati jer su navijači zagrebačkog kluba već u ovoj novoj sezoni pravili probleme u Pleternici, Šmarju, a vrhunac divljanja bio je u austrijskom Langensfeldu kad su pljunuli predsjednika kluba Mirka Barišića i napali njegovu suprugu Božicu...

"Sukladno dogovoru dvaju klubova GNK Dinamo i PFC Ludogorec odlučeno je da za prvu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka koja će se igrati 18. srpnja u Razgradu (Bugarska) neće biti gostujućih navijača", piše na službenoj stranici Dinama.

Ipak, na navijačkim forumima može se pročitati kako se Bad blue boysi spremaju na put unatoč dogovoru klubova.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 43

Avatar Django
Django
13:35 10.07.2012.

10.07.2012. u 13:28h danijel00 je napisao/la: .......a onda iste te navijače poziva da dođu na domaću tekmu za kunu. ------------------ Ne te iste.

Avatar Django
Django
13:25 10.07.2012.

Ipak, na navijačkim forumima može se pročitati kako se Bad blue boysi spremaju na put unatoč dogovoru klubova. --------------- Dinamo je uradio što je u njegovoj moći. Sad su Jovanović i Ostojić na redu. Da vidimo koliko su sposobni :-)

CI
ciklon
14:34 10.07.2012.

....u zemlji divljaka na dalekom Balkanu.....alo bre...s kim se ratuje? S Bugarima? Opa Đurđo