ODLAZI IZ KLUBA

Dinamo i Igor Cvitanović iznenada prekinuli suradnju

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zoran Mamić
Foto: Zoran Grizelj/Pixsell
Igor Cvitanović
Foto: Luka Stanz/PIXSELL (ilustracija)
Igor Cvitanović
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Igor Cvitanović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Igor Cvitanović
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zoran Mamić
31.05.2016.
u 14:25
Kako saznajemo, Cvitanović želi graditi karijeru samostalnog trenera i zbog toga napušta Dinamo
Pogledaj originalni članak

Dinamo i pomoćni trener Igor Cvitanović postigli su dogovor o sporazumnom raskidu suradnje. To je poprilično iznenađenje s obzirom da je najbolji strijelac u povijesti kluba bio pomoćnik Zoranu Mamiću.

Kako saznajemo, Cvitanović želi graditi karijeru samostalnog trenera i zbog toga napušta Dinamo. Neće raditi u omladinskom pogonu niti imati bilo koju drugu funkciju u klubu već je odlučio krenuti svojim putem.

>> Šemper: Ne žalim za Chelseajem, želim braniti u Dinamu

>> Uskoro opširnije...

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr