Očajnički potez

Dinamo došao na Nou Camp kako bi Barceloni vratio magiju

Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Steven Frayne
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Steven Frayne
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Steven Frayne
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
20.02.2017.
u 19:09
Katalonci su povukli očajnički potez te na Nou Camp doveli iluzionista Stevena Fraynea poznatijeg kao - Dinamo
Pogledaj originalni članak

Barcelona već neko vrijeme nema onakvu magiju na kakvu su navijači navikli, u Ligi prvaka su izgubili od PSG-a, a u nedjelju nisu briljirali ni protiv Leganésa. Katalonci su povukli očajnički potez te na Nou Camp doveli iluzionista Stevena Fraynea poznatijeg kao - Dinamo.

Steven Frayne ovih je dana u katalonskoj prijestolnici, a slobodno je vrijeme iskoristio za posjetu Nou Campu. U Barcinoj trenirci gledao je trening Lionela Messija, Ivana Rakitića, Neymar i ostalih.

 

Mnogi zlobnici spominju kako je Dinamo došao vratiti magiju igračima, jer će im u nastavku sezone biti potrebna. Prenese li dio magije na Katalonce, možda Barcelona nadoknadi četiri pogotka zaostatka za PSG-om, kao i završnicu španjolskog prvenstva učini još zanimljivijom...

>>Kladionice objavile tečajeve: Tko će biti novi Barcelonin trener?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

SV
svesuper86
19:29 20.02.2017.

kako bilo da bilo,Barcelona je institucija i iz ovoga svega ce izaci puno jaca i kvalitetnija

IK
Ikonoklast
01:16 21.02.2017.

A ja mislio da je dosao Mamicev Dinamo da mu utrpaju pola tuceta u pola sata, malo jaci trening, pa da im malo dignu moral ovi nasi klaunovi na terenu, jer bas svi klubovi u europi ih vole ugostit, ko cirkus.moira orfej, samo bez lavova...znaju da je bez bebeka i marica njima SF da postignu gol, kamoli sto vise.