Napokon progovorio

Simeone: Mandžukićev odlazak neće nam puno značiti

Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
Simeone: Mandžukićev odlazak neće nam puno značiti
01.08.2015.
u 10:16
- Otišli su nam neki važni igrači, ali najvažnije od svega jest da se naša struktura nije promijenila jer momčad gradimo sustavno
Pogledaj originalni članak

Prometno je bilo u Atleticu ovog ljeta, klub su napustili Mario Mandžukić, Mario Suarez, Arda Turan i još neki važni igrači, a stigli su Jackson Martinez, Stefan Savić, Yannick Ferreira Carrasco, Luciano Vietto, Luis Felipe... No, Diego Simeone smatra da se neće puno toga promijeniti.

- Otišli su nam neki važni igrači, ali najvažnije od svega jest da se naša struktura nije promijenila jer momčad gradimo sustavno. Zato nam te promjene ne znače puno. Imamo kralješnicu momčadi, igrače koji dugo igraju zajedno i oni su i dalje ovdje, rekao je Simeone pa dodao:

- Mi smo uvijek pronalazili dobre zamjene, a tako je i ovoga puta. Prošle sezone ovdje je bio Mandžukić, prije njega Diego Costa, a ranije i Falcao. I uvijek je klub pronašao rješenje tako da nam ni ovi odlasci neće ništa bitno promijeniti.

Ipak, kaže da dolascima Vietta i Carrasca ima neke nove opcije.

- Sada možemo igrati i drugačijim stilom jer smo njihovim dolaskom dobili na brzini i direktnosti, ali i dalje ćemo ostati isti, momčadski duh i momčadska igra su nam najbitniji, zaključio je trener Atletica.

>>Mandžukić nakon prvijenca poručio: Velika momčad, važna pobjeda!

>>Pogba: Mandžukić nosi iskustvo u momčad, on može biti novi vođa

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar nula
nula
10:36 01.08.2015.

Opet naslov ne odgovara tekstu clanka

Avatar nula
nula
14:51 01.08.2015.

Simeone govori ono sto mora govoriti. Za dobrobit ekipe. Ne smije , na pr, reci da je Mandzo veliki gubitak. Sto bi onda rekli oni koji su ga dosli zamijeniti ? Odgovor ce se znati tek na kraju ove sezone... koja jos nije ni pocela .

Avatar cluesblues
cluesblues
10:22 01.08.2015.

momcadska igra i mocadski duh…upravo ono kaj dinamo nema makar je ekipa na okupu vec vise od dvije sezone i stalno se pojacava…eh da nam je pravi trener...