Transferi

Diego će u Wolfsburgu zarađivati šest milijuna eura

Foto: 'NICOLAS TUCAT'
Diego će u Wolfsburgu zarađivati šest milijuna eura
28.08.2010.
u 11:16
Diego je potpisao četverogodišnji ugovor s Wolfsburgom, a godišnje će zarađivati šest milijuna eura. Bivši njemački prvak za Brazilca je Juventusu platio 15 milijuna eura odštete.
Pogledaj originalni članak

Robbieja Keanea želi dovesti Newcastle, a Tottenham je istaknuo cijenu – šest milijuna funti. Uprava "svraka" vjeruje da bi kapetan irske reprezentacije bio dobra dopuna Andrewu Carrollu u napadu.

Emmanuel Adebayor napustit će Manchester City ako ne dobije veću minutažu.

Javier Mascherano dolazi u Barcelonu. Katalonski klub isplatit će Liverpoolu 22 milijuna eura odštete.

Klaas-Jan Huntelaar na meti je Tottenhama. Londonski klub pregovara s Milanom o jednogodišnjoj posudbi. Ako Nizozemac zadovolji, njegova odšteta iznosi 12 milijuna eura.

Sergio Ramos još je na popisu želja Chelseaja. No, Real Madrid sprema mu novi ugovor kojim bi do 2016. zarađivao pet milijuna eura godišnje.

Fabio Quagliarella trebao bi doći u Juventus na jednogodišnju posudbu. Torinezi će Napoliju platiti četiri milijuna eura uz opciju da za deset milijuna otkupe njegov ugovor na kraju sezone.

Ciprian Deac, 24-godišnji rumunjski reprezentativac, karijeru će nastaviti u njemačkom prvoligašu Schalkeu za koji je potpisao trogodišnji ugovor. (dh/VLM)

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JO
jozinho
15:33 28.08.2010.

strasan igrac ali govno od covjeka kao i robinho...mrzim takve igrace koiji idu samo za lovom, taj diego ce sa 30 godina sigurno u tursku...