NIŠTA NIJE GOTOVO

Didier Drogba demantirao odlazak u mirovinu: Još pregovaram s Montrealom

Foto: Reuters/PIXSELL
Didier Drogba demantirao odlazak u mirovinu: Još pregovaram s Montrealom
07.01.2016.
u 09:14
'Lijepo je primiti sve ove poruke, ali još uvijek nisam objavio odlazak u mirovinu i u pregovorima sam s Montrealom oko svoje budućnosti.'
Pogledaj originalni članak

Kao bomba je odjeknula vijest da je Didier Drogba prekinuo karijeru, ali sam je igrač to opovrgnuo na svom službenom Twitter profilu.

- Lijepo je primiti sve ove poruke, ali još uvijek nisam objavio odlazak u mirovinu i u pregovorima sam s Montrealom oko svoje budućnosti - napisao je Drogba.

Legenda Chelseaja je potpisala ugovor na 18 mjeseci s kanadskim klubom, a u 11 je nastupa u MLS-u postigao 11 pogodaka. No sada je nalazi u pregovorima s klubom oko ranijeg raskida ugovora, a sve kako bi mogao preuzeti trenerski posao u Chelseaju. Mnogi tvrde da će napadač u sljedećih nekoliko dana objaviti i konačni kraj nogometne karijere.

>> Didier Drogba završio nogometnu karijeru i odlazi raditi u Chelsea

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.