DODATNE KVALIFIKACIJE

Diarra: Nisam nikoga vrijeđao, Irci su bili nesretni

Foto: AFP
Diarra: Nisam nikoga vrijeđao, Irci su bili nesretni
16.11.2009.
u 08:41
Bio je to tipičan razgovor s igračima poražene momčadi i sve je bilo gotovo za tridesetak sekundi - rekao je Diarra o navodnom incidentu.
Pogledaj originalni članak

Defenzivni veznjak Real Madrida i francuske nogometne reprezentacije Lassana Diarra demantirao je medijske napise i optužbe iz irskog tabora da je tijekom prve međusobne utakmice razigravanja za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici vrijeđao irske nogometaše.

Nakon posljednjeg sučeva zvižduka subotnje utakmice na Croke Parku u Dublinu gdje je Francuska slavila protiv Irske s minimalnih 1:0 golom Nicolasa Anelke, Diarra je sudjelovao u žustroj raspravi s irskim igračima Liamom Lawrenceom i Richardom Dunneom.

- Ne znam što se dogodilo, Irci su izgubili, pa nisu bili presretni. Bio je to tipičan razgovor s igračima poražene momčadi i sve je bilo gotovo za tridesetak sekundi - rekao je Diarra za As, uz dodatak da u razgovoru nije vrijeđao spomenute igrače.

Uzvratna utakmica između Irske i Francuske koja će iznjedriti putnika na SP u Južnoafričkoj Republici na rasporedu je u srijedu na Stade de Franceu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.