ostaje u Ferrariju

Di Montezemolo napustio predsjedničko mjesto u Fiatu

Foto: Reuters
Di Montezemolo napustio predsjedničko mjesto u Fiatu
20.04.2010.
u 16:08
Luca di Montezemolo (62) napustio je mjesto predsjednika Fiata nakon što je talijanskog industrijskog gigantskog sedam godina vodio kroz teška i krizna vremena.
Pogledaj originalni članak

Na istoj će ga poziciji zamijeniti potpredsjednik John Elkann, a Di Montezemolo će ostati dijelom Nadzornog odbora, kao i na čelu Ferrarija, potvrdio je talijanski dnevnik La Repubblica, a prenose svjetski mediji.

Fiat je najpoznatiji po proizvodnji automobila, a u njegovom su vlasništvu mnogi talijanski brandovi poput Ferrarija, Lancije, Alfa Romea i Maseratija.

Kriza koja je pogodila svjetsko tržište nanijela je Fiatu gubitak od 283 milijuna eura u posljednjem kvartalu 2009., a tijekom cijele prošle godine taj se iznos zaokružio na 848 milijuna.

Di Montezemolo je i glavni menadžer Ferrarijevog tima u Formuli 1.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.