Rukomet na pijesku

Detono Zagreb sedmi put klupski prvak Europe

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Hrvatska - rukomet na pijesku
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Hrvatska - rukomet na pijesku
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Hrvatska - rukomet na pijesku
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Hrvatska - rukomet na pijesku
06.11.2018.
u 14:44
Detono Zagreb je u finalu bio bolji od poljske momčadi Petra Plock
Pogledaj originalni članak

Detono Zagreb, ekipa rukometaša na pijesku, sedmi put osvojio je naslov prvaka Europe. U talijanskom gradiću Gaeti detonatori su do nove titule došli pobjedom u polufinalnoj utakmici protiv prošlogodišnjih osvajača, grčke ekipe Kilkis Acropolis (25:14, 19:12), da bi u finalu bili bolji od poljske momčadi Petra Plock (23:20, 17:16). David Henigman osvojio je nagradu za najboljeg vratara.

– Ovo mi je prvi naslov klupskog prvaka Europe i mogu samo reći da se pobjednički duh Detono Zagreba osjeti na svakom koraku prije i tijekom prvenstva i to je ono što nam omogućuje borbu za najviša postolja – rekao je Tomislav Lauš.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.