Europsko prvenstvo

Del Bosque objavio djelomičan popis Španjolske reprezentacije

Foto: Reuters
Del Bosque objavio djelomičan popis Španjolske reprezentacije
21.05.2012.
u 15:48
Uoči Europskog prvenstva, španjolski izbornik odjavio je popis na kojemu nedostaju igrači Barcelone i Athletica Bilbao koji u petak igraju u finalu kupa Španjolske
Pogledaj originalni članak

Izbornik španjolske nacionalne vrste Vincente Del Bosque objavio je djelomičan popis igrača za Europsko prvenstvo. Popis će dopuniti nakon utakmice Barcelone i Athletica Bilbaoa koji u petak igraju u finalu kupa Španjolske.

Del Bosque je prvi put pozvao u reprezentaciju Juanfrana i Adriana (Atletico Madrid), Benata (Betis), Isca (Malaga) i Javija Garciju (Benfica). Pozvao je i povratnike Alvara Domingueza, Davida de Gea i Brunu. Posebno se na popisu ističu Fernando Torres i Juan de Mata koji će se momčadi pridružiti za par dana nakon zasluženog odmora nakon osvajanja finala Lige prvaka.

Na Europskom prvenstvu igrat će protiv Italije, Irske i Hrvatske.

 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
17:07 21.05.2012.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ Igram jednu odličnu online igru i stvarno uživam u njoj. Vodiš svoju momčad i igraš protiv drugih igrača iz cijelog svijeta. Pridruži se, nećeš zažaliti! Trenutno u ponudi nogomet i hokej, uskoro i rukomet! Od 10.05. Menađer je u potpunosti redizajniran! Dođi i uvjeri se, najbolji besplatni menađer na internetu! http://www.powerplaymanager.com/r802803/