ZADNJI KRUŽNI

Pogledajte sjajan potez hrvatskog borca koji konkurira za nokaut godine!

Foto: Printscreen Youtube
Dejan Roso
21.04.2015.
u 11:58
Roso je u Brisbaneu zadnjim kružnim na pod posložio Daniela Volvsagu, a njegov se nokaut proširio po društvenim mrežama.
Pogledaj originalni članak

Osječanin Dejan Roso koji trenutno živi u Australiji proslavio se spektakularnim na priredbi Eruption 11.

Roso je u Brisbaneu zadnjim kružnim na pod posložio Daniela Volvsagu, a njegov se nokaut proširio po društvenim mrežama. Neki ljubitelji borilačkih sportova taj su potez proglasili kandidatom za nokaut godine.

>> Gonzagi čak šest mjeseci suspenzije, Cro Copu 45 dana!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

AJ
ajmo
13:42 21.04.2015.

Bravo Roso vidio sam momka uživo kako se bori i mogu vam reči da noje slučajnost kako neki tu prikazuju a imao je i dobrog trenera poznam ga,.

VI
viluk007
13:39 21.04.2015.

Sejo u pravu si jednom u tisuću mečeva, zato i je tako spektakularan, no ti to govoriš iz drugih pobuda tebi smeta što je to napravio Hrvat

SE
Sejo
12:18 21.04.2015.

Jest spektakularan potez,desi se jednom u hiljadu meceva,ali ruku na srce to je ipak samo slucajnost i neopreznost protivnika