Englezi izdašniji od Lyona

Dejan Lovren vrlo blizu Tottenhamu!

Foto: 'Antonio Bronic/Vecernji list'
Dejan Lovren vrlo blizu Tottenhamu!
07.01.2010.
u 08:33
Dramatičan Mamićev pregovarački dan u Zagrebu približio je Dinamova reprezentativca Dejana Lovrena na milimetar do potpisa za Tottenham! Sinoć se čak proširila priča da je već postignut dogovor o prodaji mladoga stopera Spursima za najmanje 11 milijuna eura, no nismo dobili potvrdu toga transfera.
Pogledaj originalni članak

Dinamova izvršnog dopredsjednika Zdravka Mamića jučer je od ranoga jutra pritiskao Lyon, čiji su predstavnici došli na pregovore u Zagreb. I francuski mediji izvijestili su da je ugledni klub podigao svoju ponudu s osam na deset milijuna eura te da je Mamić bio u velikom iskušenju.

– Ništa još nije gotovo. O iznosima ne mogu govoriti, kao ni o budućemu Lovrenovu klubu. Utrka između Tottenhama i Lyona još je žestoka – kazao je jučer poslijepodne Zdravko Mamić.

Francuski portali nazvali su Lovrena iznenađenjem iz Hrvatske jer se nagađalo da su meta toga kluba bili igrači Reala, Argentinac Garay i Nijemac Metzelder, zatim Gruzijac Kaha Kaladze iz Milana te Turčin Servet Cetin iz Galatasaraya. Istodobno, naveli su kako u redu za Lovrena stoje Tottenham i Chelsea te da Dinamov gazda zapravo koristi razgovore s Francuzima kako bi privukao Engleze, koji bi dali i više od 10 milijuna eura.

Na kraju dana ispalo je da je ta računica zapravo najbliža istini i da je Zdravko Mamić, igrajući na dva kolosijeka, uspio ishoditi Tottenhamovu ponudu višu od deset milijuna eura. A to je za jednoga braniča senzacionalna svota.

Lovren ne bi bio najskuplji obrambeni igrač kojega je Mamić prodao. Prije dvije godine za tada 21-godišnjeg Vedrana Ćorluku kod Manchester Cityja postigao je cijenu od čak 13 milijuna eura. Ćorluka, kao i Luka Modrić i Niko Kranjčar, trebao bi biti Dejanov suigrač u svlačionici Spursa ili "Crotenhama", najhrvatskijega engleskog kluba. Lovrenova radna dozvola ne bi trebala biti problem jer je veliki talent, standardni mladi reprezentativac s minutažom i u A-selekciji.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

OR
ordoABchao
08:57 07.01.2010.

mamiću stvarno svaka čast, pa taj bi muslimanima prodo svinjetinu za dobre pare. lovren ode za 11 milja a tu su još badelj,tomečak i kramarić od kojih će svaki otići za 4-5 milja. ja sam dinamovac i htjeo bi da mali ostane ali nije u redu da ga se drži, dobre su pare za klub (mamića) a malom je to životna prilika da igra u engleskoj

BR
BrankoH
09:23 07.01.2010.

Svaka čast, nek se dečko probije. Ne ukazuje se takva prilika svaki dan. No, nisam siguran jesu li uveli porez na transfere. Hoće li Maminjo opet omastiti brk, a državna blagajna ostati prazna za koju milju \"opipljivih razloga\"? Ako griješim, moja isprika!

PE
petracan
11:04 07.01.2010.

U svakom slučaju dobro je da ga se pusti kad je u pitanju tolika lova , a i najlošiji je igrač u klubu nezadovoljan igrač , od njega nitko nema koristi , ni klub a ni on sam jer nema volje igrati. A kome ide lova , Maminju ili klubu , ma nebi ja o tome ??? !!!