ABA LIGA

Debakl Cibone u Podgorici, Budućnost zabila preko 100 koševa

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Debakl Cibone u Podgorici, Budućnost zabila preko 100 koševa
25.10.2014.
u 23:13
Debakl se dogodio jer Zagrepčani se protiv agresivnosti domaćina nisu snašli, jer su oteli samo četiri lopte, jer se ozlijedio Jagodić-Kuridža, jer je prvi centar Lalić (14 koševa) izašao zbog pet prekršaja u 29. minuti.
Pogledaj originalni članak

Kao što se i očekivalo, Cibona se nije dobro provela kod Budućnosti u Podgorici, no da će u 35. minuti biti na "minus 31" i da će na koncu primiti preko 100 koševa (101:79), to se ipak nije očekivalo. A to se zbilo jer se Zagrepčani protiv agresivnosti domaćina nisu snašli, jer su oteli samo četiri lopte, jer se ozlijedio Jagodić-Kuridža, jer je prvi centar Lalić (14 koševa) izašao zbog pet prekršaja u 29. minuti.

Isti broj koševa zabio je i 17-godišnji Ante Žižić koji je, uz nešto starijeg Mavru (4 koša za 8 minuta), jedini profitirao od ovog vrućeg gostovanja. Najbolji Cibonin strijelac bio je Markota sa 16 koševa, a isto toliko za Podgoričane zabio je i prošlosezonski cibos Darko Planinić.

Rezultati 5. kola: Partizan - Metalac 84:77, Krka - MZT 85:52, Mega Vizura - Olimpija 85:66, Szolnoki - Levski 81:67, Zadar - C. zvezda (danas), Cedevita - Igokea (igraju sutra).
Poredak: 1. Budućnost 5-0, 2. C. zvezda 4-0, 3. Krka 4-1.....13. Cibona 1-4...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZE
zeljkoooo
15:48 26.10.2014.

sramota!!!!!!!!!!!! gledao sam tekmu ekipa izgleda amaterski previse su igraci tromi cibona ugledajte se na megu imaju samo dva igraca do 21 godine!!!!!