NBA liga

Dario Šarić mogao bi uskoro napustiti Minnesotu

Foto: Reuters/Pixsell
Dario Šarić
Foto: Reuters/Pixsell
Dario Šarić
Foto: Reuters/Pixsell
Dario Šarić
05.02.2019.
u 21:28
'Mogli bi dobiti pristojnu ponudu, izbor prve runde i dobrog igrača - rekao je jedan dužnosnik NBA lige
Pogledaj originalni članak

Dario Šarić mogao bi u sljedećih nekoliko dana napustiti Minnesotu. Naime, hrvatski košarkaški reprezentativac nije se baš najbolje prilagodio u Timberwolvesima nakon što je početkom sezone u paketu s Robertom Covingtonom i Jerrydom Baylessom otišao iz Philadelphije.

Tada su Wolvesi pustili Sixersima svoju zvijezdu Jimmyja Butlera. Bivši trener Tom Thibodeau nije bio previše zadovoljan Šarićevim učinkom, a ništa bolje nije i sada kada je momčad preuzeo Ryan Saunders. 

Foto: Reuters/Pixsell
Dario Šarić
Foto: Reuters/Pixsell
Dario Šarić
Foto: Reuters/Pixsell
Dario Šarić
Foto: Reuters/Pixsell
Dario Šarić
Foto: Reuters/Pixsell
Dario Šarić

Minnesota bi mogla ostati bez doigravanje te je prisiljena napraviti dodatni korak i dovesti nekoga kao zamjenu za našeg košarkaša.

'Mogli bi dobiti pristojnu ponudu, izbor prve runde i dobrog igrača - rekao je jedan dužnosnik NBA lige. 

Šarić se ne može vratiti u Sixerse zbog pravila u kolektivnom ugovoru. Mnogi klubovi žele dovesti pojačanja uoči roka koji je za dva dana.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

ZO
zoranos
21:52 05.02.2019.

Apsolutno promašena sezona Šarića! Bio je očajan u reprezentaciji prije sezone, pa je srozao brojike i u 76ers i onda totalni pad u Minnesoti. Malo statistike: Robert Covington 14.5p 5.7s (za 3 poena podigao statistiku u Minnesoti) Jerryd Bayless 7.8p 4as (ostao na istim brojikama kao i u 76rs) Šarić 9.1p 5.2s (srozao se u Minessoti za 2p 1.5s i skoro cijelu jednu asistenciju po utakmici i od startera u 76ers u 38 utakmica bio samo jednom starter).

Avatar doog_kool
doog_kool
22:37 05.02.2019.

Ajmo šiši u dallas

SP
Spigo
10:58 06.02.2019.

Zadovljni u sixersima I onda ga daju u antipaticnu minesotu..... Sisi idi u Indianu kod babe!!!!