Otišao u Grčku

Darijo Srna blizu PAOK-a, još mora proći liječnički pregled

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Darijo Srna
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Darijo Srna
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
18.06.2016., Deauville, Francuska - Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je trening na trening igralistu Parc de Loisirs u Deauvilleu. Darijo Srna. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Reuters/Pixsell
Darijo Srna
24.05.2018.
u 12:39
U dresu Šahtara, čiji je bio kapetan, odigrao je 536 utakmica, najviše u povijesti kluba s kojim je osvojio deset naslova prvaka Ukrajine i Kup UEFA
Pogledaj originalni članak

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i član ukrajinskog prvaka Šahtara 36-godišnji Darijo Srna odlučio je napustiti klub iz Donjecka i zaigrati za PAOK iz Soluna, pišu grčki mediji.

Srna je na korak do potpisa jednogodišneg ugovora s PAOK-om uz opciju produljenja na još godinu dana uz plaću od 500.000 eura. Bivši hrvatski kapetan još mora proći liječnički pregled.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Darijo Srna
Foto: Press Association/Pixsell
Paris Saint-Germain v Shakhtar Donetsk - UEFA Champions League - Group A - Parc des PrincesParis Saint-Germain's Ezequiel Lavezzi (left) and Shakhtar Donetsk's Darijo Srna (right) battle for the ballAdam Davy Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Darijo Srna
Foto: Reuters/Pixsell
Darijo Srna
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Darijo Srna

Srna, nekada član splitskog Hajduka, koji je za hrvatsku reprezentaciju odigrao rekordnih 134 utakmice, zbog dopinga je trenutačno suspendiran na 11 mjeseci, a suspenzija mu ističe 22. kolovoza. 

U dresu Šahtara, čiji je bio kapetan, odigrao je 536 utakmica, najviše u povijesti kluba s kojim je osvojio deset naslova prvaka Ukrajine i Kup UEFA.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Abcda
Abcda
12:47 24.05.2018.

Blize si doma ...