US OPEN

Danil Medvjedev prvi polufinalist: Svladao je neugodnog Nizozemca

Foto: Peter Nicholls/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Danil Medvjedev prvi polufinalist: Svladao je neugodnog Nizozemca
08.09.2021.
u 08:30
Ipak, finalist US Opena iz 2019. pronašao je način kako doći do pobjede u četiri seta, što je za drugog tenisača svijeta prvi izgubljeni set na ovogodišnjem US Openu
Pogledaj originalni članak

Treću godinu zaredom Rus Danil Medvjedev igrat će u polufinalu US Opena u New Yorku, gdje je u utorak u prvom četvrtfinalnom dvboju u muškoj konkurenciji svladao nizozemskog kvalifikanta Botica van de Zandschulpa sa 6-3, 6-0, 4-6, 7-5.

Dvoboj na stadionu "Arthur Ashe"  trajao je dva sata i 23 minute, a 25-godišnji Nizozemac je nakon prva dva seta pokazao igru kojom je stigao među osmoricu najboljih na posljednjem Grand Slam turniru u 2021.

Ipak, finalist US Opena iz 2019. pronašao je način kako doći do pobjede u četiri seta, što je za drugog tenisača svijeta prvi izgubljeni set na ovogodišnjem US Openu.

Finalist ovogodišnjeg Australian Opena će u polufinalu igrati protiv pobjednika četvrtfinala u kojem će 21-godišnji Kanađanin Felix Auger-Aliassime igrati protiv 18-godišnjeg Španjolca Carlosa Alcaraza, ovogodišnjeg osvajača umaškog Croatia Opena.

US Open, tenisači - četvrtfinale

Danil Medvjedev (Rus/2) - Botic van de Zandschulp (Niz) 6-3, 6-0, 4-6, 7-5 

 

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.