Optimizam ne popušta

Dalić: Uz dobar ždrijeb možemo do finala Kupa

Foto: 'josip maljak / vecernji list'
Dalić: Uz dobar ždrijeb možemo do finala Kupa
10.11.2009.
u 18:58
Nakon domaće pobjede protiv Lokomotive pogotkom Matije Poredskog, Slaven Belupo se primaknuo drugoplasiranoj Cibaliji na samo dva boda i s optimizmom ulazi u jesensku završnicu u kojoj ga očekuju gostovanja kod Varteksa i Zagreba, te domaći susret s Cibalijom.
Pogledaj originalni članak

Farmaceuti će s Varaždincima (24. studenoga i 9. prosinca) odigrati i dvije utakmice Hrvatskog kupa, čiji će se pobjednik uvrstiti u polufinale.

Teška iskušenja

- Imamo četiri pobjede za redom, plasirali smo se u četvrtfinale Kupa i sada znatno vedrije gledamo na jesensku završnicu. No, čekaju nas još teška iskušenja, što posebno vrijedi za gostovanje kod Varteksa s kojim ćemo se u desetak dana sastati u tri navrata. Prvi prvenstveni ogled je najvažniji (21. studenoga) i nadam se da nećemo prekinuti uspješni niz, a o kup-utakmicama s krojačima razmišljat ćemo nakon tog susreta - istaknuo je strateg Slavena Belupa Zlatko Dalić, koji se nalazi s mladom reprezentacijom Hrvatske na pripremama u Sv. Martinu na Muri za kvalifikacijske susrete EP s Ciprom i Slovačkom.

- U kupu također želimo uspjeh i po mom mišljenu prednost je na našoj strani kada je riječ o utakmicama s Varteksom. Prilika je to koju ne bi smjeli propustiti, jer uz dobar ždrijeb možemo do finala - izjavio je Dalić s kojim je na pripremama mlade hrvatske reprezentacije i kapetan Slavena Belupa Mateas Delić koji je u prvenstvu, kao i Franjo Tepurić, postigao četiri pogotka i najbolji su strijelci kluba.

Velika konkurencija

- Imamo dobru momčad i mir u svlačionici, tako da su naše posljednje pobjede odraz pozitivnog ozračja u klubu. S oporavkom Vručine, Čavala, Poldrugača i Jurića konkurencija je velika i svaki od nas mora dati maksimum u igri, ako želi zadržati mjesto u sastavu - naglasio je Delić, koji se nada i minutaži u "repki".

Farmaceuti su jučer gostovali u Dugom Selu u povodu 800. godišnjice Grada te otvaranja tribine sa 600 natkrivenih mjesta.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.