PROSLAVLJENI NAPADAČ

Da Silva upozorio Engleze: 'Hrvatska vam može zagorčati život na Euru'

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
SP 2018, Hrvatska - Engleska
04.04.2021.
u 08:07
'Hrvatska napreduje svake godine i igraju jako dobro kad dođu na velika natjecanja.'
Pogledaj originalni članak

Bivši napadač Dinama i hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva za Sky Sports komentirao je šanse Hrvatske i Engleske na nadolazećem Euru u skupini B pa bez zadrške ustvrdio da vatreni sigurno idu dalje.

- Hrvatska napreduje svake godine i igra jako dobro kad dođu na velika natjecanja. Zadnjih nekoliko godina Englezi su se uvijek mučili s Hrvatskom, a iako se nekolicina Hrvata umirovila od reprezentacije nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, to je i dalje kvalitetna momčad - naglasio je proslavljeni hrvatski napadač rođen u Brazilu pa nastavio:

- Tu je, naravno, Luka Modrić, Ivan Perišić je isto legenda, a Mateo Kovačić počinje igrati sve bolje za reprezentaciju.

Nije zaboravio ni na Marija Pašalića i Antu Rebića.

- I na njih treba paziti. Ma, u Hrvatskoj je puno igrača koji mogu zagorčati život Engleskoj, ali i ostalima. Proći će skupinu, a mislim da će i Engleska - mišljenja je Dudu, koji je osjetio 2006. u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo kako je to zabiti Englezima.

Inače, u skupini B su uz Hrvatsku i Englesku još Škotska i Češka, koje bi bilo iznimno pogubno podcijeniti. Kao što situaciju na nogometnom tržištu podcjenjuje Arsenal i zato su mu rezultati slabiji no u vremenima kad je Dudu igrao za njega.

- Ako danas želiš imati rezultate, teško je to dobiti na taj način. Trebaju investirati u trojicu, četvoricu igrača da se vrate - zaključio je Da Silva.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 27

TO
ToVuS
09:12 04.04.2021.

Da se nije ozlijedio veliki bi trag ostavio.

Avatar GeniKameni
GeniKameni
12:01 04.04.2021.

Hrvatska vam moze zagorcati zivot na Euru! Bravo Dudu, to je velika novost za Engleze! Ali dobro je da si ih podsjetio, jer njihova arogancija im muti sjecanja... kvalifikacije za Euro 2008. godine i SP u Rusiji 2018. godine. Da sam ja Englez, i ja bih to vrlo rado zaboravio...

Avatar ilirac
ilirac
14:30 04.04.2021.

Zreba engleze podsjetiti na ovaj intervju sa eduardom kad ce par dana pred utakmicom pisati o hrvatima rasistima koji ce vrijedati tamnopute engleze koji to zapravo nisu