RUSI SLAVILI U ŠPANJOLSKOJ

CSKA ponovio povijesni uspjeh

Foto: Reuters
CSKA ponovio povijesni uspjeh
16.03.2010.
u 22:56
Nogometaši moskovskog CSKA-a pobijedili su Sevillu na Sanchez Pizjuanu 2:1 u uzvratnom dvoboju osmine finala Lige prvaka.
Pogledaj originalni članak

S obzirom na remi (1:1) u prvoj utakmici, ruska je momčad izborila plasman u četvrtfinale. Ponovili su time igrači Leonida Sluckog uspjeh iz sezone 1992/1993, kada su, u premijernom izdanju Lige prvaka, također izborili plasman među osam najboljih.

Španjolci su imali jalovu terensku nadmoć, ali pred golom nisu bili učinkoviti, unatoč činjenici da im je igrao i njihov najbolji napadač, brazilski reprezentativac Luis Fabiano.

Prvi su put gosti probili momčad Manuela Jimeneza u 39. minuti. Točnije, učinio je to češki centarfor Tomaš Necid lijepim udarcem u daljnji kut malo unutar 16-erca.

Mladi Argentinac Perotti izjednačio je samo dvije minute kasnije nakon pogreške gostujuće obrane, a Japanac Keisuke Honda donio je Rusima plasman u četvrtfinale zabivši iz slobodnog udarca s gotovo 30 metara u 55. minuti. Za pogodak je kriv golman Andres Palop koji je, pokušavši je boksati, promašio loptu, koja se od njegovih šaka odbila u mrežu.

Honda je veznjak kojeg su zimus Moskovljani doveli iz nizozemskog Venla za devet milijuna eura.

Suparnika će ruski sastav u četvrtfinalu dobiti u petak na ždrijebu u Nyonu. Prvi su četvrtfinalni termini na rasporedu za dva tjedna.

Liga prvaka, osmina finala, uzvratna utakmica:

Sevilla – CSKA 1:2 (Perotti 41 / Necid 39, Honda 55), prva utakmica 1:1

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.