KUP PRIJATELJSTVA

Crvena zvezda prejaka za Dinamo, ali najbolji igrač turnira dolazi iz redova plavih

Foto: Kup prijateljstva
Crvena zvezda prejaka za Dinamo, ali najbolji igrač turnira dolazi iz redova plavih
06.06.2021.
u 16:35
Beograđani su pobijedili 2:0 i tako osvojili turnir bez primljenog pogotka.
Pogledaj originalni članak

Dinamovi juniori nisu uspjeli osvojiti Kup prijateljstva u Zlatiboru jer ih je u finalu pobijedila Crvena zvezda 2:0.

Beogradska momčad bila je favorit uoči utakmice za titulu, ali Dinamo nije loše stajao na terenu, osim u prvih pet minuta, kad su pala oba gola. U trećoj je zabio Knežević, a u šestoj Nikolašević.

Da Dinamu nije poništen pogodak u 77. minuti, možda bismo svjedočili nekom iznenađenju, ali ovako je Zvezda stigla do slavlja - zasluženo. Kroz turnir igrači te momčadi zabili su 19 golova, u polufinalu sedam Željezničaru. Također, nisu primili nijedan gol.

Za plave je dobitak što je igračem turnira, unatoč Zvezdinoj dominaciji, proglašen Tomislav Duvnjak.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DU
Deleted user
16:52 06.06.2021.

Sramota za sefa skole! Zasto dinamo ide u srbiju na "turnir prijateljstva" ??? Sramite se 7 klubova iz srbije , 3 bosnjacka i jedan crnogorski. Kakvog prijateljstva, ako ih nezovu u austriju bolje da igraju doma sa rudesom i dubravom! A pristup ovih umisljenih klinaca br.7 i 9, pa i 10... gospon trener, terajte ih odmah iz dinama, jer sa takvim igracima, ce nam hajduk i osijek uximati i dalje pehare!

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
17:55 06.06.2021.

Dinamo se privikava na novu situaciju , uskoro idu dresovi sa zvijezdom , pa u duginim bojama , pa na kraju slet i stafeta Radi Boric ....Osijek prvi , Hajduk drugi a Dinamo borba za eu natjecanja , sko ne ove onda narednih godina

Avatar Bani
Bani
18:54 06.06.2021.

Daleko je CZ od odstatka Balkanskih klubova...