Večeras sa Lorenom

Cro Cop: Više me zanima pojas nego milijun dolara

Foto: 'Marko Prpic/PIXSELL'
Cro Cop: Više me zanima pojas nego milijun dolara
27.05.2012.
u 11:44
- Nevjerojatno, no ovaj put nisam imao problema s ozljedama i ulazim u borbu potpuno zdrav - tvrdi Filipović.
Pogledaj originalni članak

Duboko uvjeren da njegovo vrijeme još nije prošlo, Mirko Filipović večeras će u Madridu ući u K-1 ring španjolskom borcu Javieru Jorgeu Lorenu. Bude li raspoložen, malo poznati i deset godina mlađi Loren trebao bi Cro Copu biti samo dobar sparing-partner.

No, Mirko dugo nije bio onaj pravi jer su ga posljednjih godina mučile ozljede. Za ovu borbu ima 107.1 kg nasuprot suparnikovih 95,8 kg. Nakon detaljna liječničkog pregleda, kazao je:

- Nevjerojatno, no ovaj put nisam imao problema s ozljedama i ulazim u borbu potpuno zdrav. A kad je tako, suparnik ne bi trebao imati velike izglede za pobjedu.

S obzirom na 37 godina na leđima i biološku činjenicu da su najbolje godine iza njega, mnogi su ga ovom prilikom pitali što ga čini motiviranim da i dalje spartanski trenira za gladijatorske nastupe.

- Zar su moji motivi bitni? Nemam potrebu elaborirati nešto što volim i želim raditi. Kome se sviđa neka gleda, a kome ne neka promijeni kanal - bio je Mirkov odgovor.

U listopadu će se 16 najboljih boriti za mjesto na prosinačkom turniru završne osmorice u New Yorku na kojem pobjednik dobiva milijun USD.

- Više me zanima K-1 pojas, no to ne znači da ću nastupati besplatno - kazao je Mirko nakon prvog dolaska u Španjolsku u životu.

>>A što je odgovorio na pitanje dokad će se boriti, pročitajte danas u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

BS
bstrabi2
12:41 27.05.2012.

Mirko.Ne znimaju te novci?Pa tko če te ljećiti?Kad te ovaj slomi.Zar ne vidiš da si star i mladići te imaju za vreču za trening...

LK
Lopovi_KRADEze
13:46 27.05.2012.

Mirko, trebao si se penzionisati prije 5 godina, sada se samo sramotis - svi te stalno lupaju kao vrecu, tuku te kao vola i preva budalom. Prestani se vise sramotiti - povuci se, gotov si...

DJ
djsebastijan
14:40 27.05.2012.

drzi se mirkooo!!!!!!!