TAJNO SNIMANJE

Cro Cop: Moram izraziti negodovanje jer su ove snimke procurile na internet

Foto: Igor Soban/PIXSELL
Cro Cop
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Cro Cop
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Cro Cop
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
'10.03.2012., Arena Zagreb, Zagreb - Borilacki spektakl Cro Cop Final Fight. Mirko Filipovic vs Ray Sefo. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Cro Cop
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Cro Cop
17.05.2019.
u 08:23
– Nakon što su ove snimke procurile na internet, moj mobitel je doslovno zatrpan bezbrojnim porukama i pozivima najvećih europskih klubova radi angažiranja Satoshija – našalio se Mirko sa svojim Japancem
Pogledaj originalni članak

Mirko Cro Cop Filipović na Facebooku često objavljuje snimke s treninga, a ovaj se put (opet) našalio sa svojim pulenom Satoshijem Ishiijem.

Naime, Mirko je podijelio video s nogometne utakmice na kojoj je Japanac bio na vratima i primio gol "kroz uši". Istina, udarac je bio snažan i u gornji kut, no Ishii se prepao lopte.

– Dragi prijatelji! Moram izraziti negodovanje radi tajnog snimanja večerašnje utakmice Cro Cop Teama! Nakon što su ove snimke procurile na internet, moj mobitel je doslovno zatrpan bezbrojnim porukama i pozivima najvećih europskih klubova radi angažiranja Satoshija – napisao je Mirko i dodao:

– Nažalost, moram sve odbiti jer Satoshija nogometna karijera ne zanima te ove golmanske majstorije želi upražnjavati isključivo rekreativno!

Inače, Ishii je Cro Copov štićenik, a Japanac obožava Hrvatsku i za sebe kaže da je Hrvat. Naime, Japan ne dopušta dvojno državljanstvo pa je svoju japansku putovnicu morao poništiti i uzeti hrvatsku.

Obožava Thompsona, janjetinu i pjesmu ''Dolazak Hrvata'', a nedavno je upisao prvu pobjedu u MMA borbi pod hrvatskom zastavom.

>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa


 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar Le-Freak
Le-Freak
12:22 17.05.2019.

Po reciprocitetu bi susjedi trebali sada o Ishusiju pisati bar onoliko koliko VL o najvaznijoj osobi "regijona" Karelusi.

JE
Jednakost
11:11 17.05.2019.

To se zove "zaspo na golu" i jedna je od najvaznijih treninga golmana. Znaci, biti budan i koncentriran 90 minuta.

BL
Blender
14:28 20.05.2019.

Pa nesto slicno golu koji je popusio Subasic na svjetskom prvenstvu, nije se ni maknuo, a da pokusao je ispruziti ruku ali nije bila dosta dugacka :)