Liga prvaka

Crno-žuti svijet Borussije iz Dortmunda

Foto: screenshot/Deutche Welle
Crno-žuti svijet Borussije iz Dortmunda
25.03.2015.
u 09:31
Kada su prije nekoliko dana nogometaši Borussije istrčali na travnjaki u uzvratu osmine finala Lige prvakai izgubili od Juventusa na jednom mjestu izvan dortmundskog stadiona je crno-žuto srce kucalo posebno jako. Vodimo vas tamo
Pogledaj originalni članak

Borsigplatz je trg u sjevernom dijelu Dortmunda, radničkoga grada u Rurskoj oblasti s nešto više od pola milijuna stanovnika koji je po malo čemu poznat - osim po svom nogometnom klubu. Dortmundska Borussija je bez dvojbe veliki njemački klub, s vitrinom punom pokala i ogromnim klubom navijača. Ali kada su prije nekoliko dana nogometaši Borussije istrčali na travnjak da bi u uzvratu osmine finala Lige prvaka ogledali snage s Juventusom (i izgubili), na jednom mjestu  izvan dortmundskog stadiona je crno-žuto srce kucalo posebno jako. Mi vas na njega vodimo. 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TA
tarzan
20:05 25.03.2015.

koja je ovo sad glupost