Razmaženi Portugalac

Cristiano Ronaldo zahtijevao sobu čiji broj sadrži sedmicu!

Foto: 'JOSE MANUEL RIBEIRO'
Cristiano Ronaldo zahtijevao sobu čiji broj sadrži sedmicu!
09.11.2011.
u 23:30
Portugalska reprezentacija smještana je u Zenici u istoimenom hotelu, gdje je čeka 60 rezerviranih soba, osiguranje i vlastiti kuhar
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Portugala sletjeli su na sarajevski aerodrom nakon čega su produžili za Zenicu, gdje će u petak igrati utakmicu dodatnih kvalifikacija za odlazak na EP protiv reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Portugalce čeka 60 rezerviranih soba u hotelu Zenica, osiguranje i vlastiti kuhar. Svaki član ekspedicije imat će svoju sobu, a jedino je za izbornika Paula Benta planiran apartman. Glavna zvijezda Cristiano Ronaldo bit će smješten u sobi broj 507, jer je portugalski nogometaš zahtijevao da mu broj sobe sadrži broj sedam...

Portugalci su također tražili da nitko od medija ne bude prisutan kad budu dolazili u hotel, te da ne se dozvoli prilazak navijača, piše portal Sarajevo-x.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.