Nervozna zvijezda

Cristiano Ronaldo pokazao srednji prst navijačima BiH

Foto: J. Hadžić/dnevniavaz.ba
Cristiano Ronaldo pokazao srednji prst navijačima BiH
11.11.2011.
u 11:32
Portugalska zvijezda izgubila je živce jer su je navijači BiH provocirali laserom.
Pogledaj originalni članak

Cristiano Ronaldo još je jednom pokazao da se ne zna nositi sa slavom i provokacijama koje idu uz nju. Na treningu portugalske reprezentacije u Zenici skupina navijača Bosne i Hercegovine ometala ga je laserom, na što je Realov nogometaš izgubio živce i pokazao im srednji prst, prenosi Dnevni Avaz.

Cristiano Ronaldo bio je tijekom cijelog treninga nervozan, a da mu neće biti lako u BiH, navijači su mu dali do znanja već po slijetanju u Sarajevo kad su ga dočekali uzvicima: Messi, Messi!

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

KA
kajinx
11:49 11.11.2011.

Laser je štetan za oči. To nije provociranje nego fizički napad na osobu.

VA
Vatrenko
11:52 11.11.2011.

bas tako kajinx ... i da jos nesto dodam: ovo nisu (kao sto pise u naslovnici) navijaci negi divljaci. u ostalom kako je trebao reagrati? Dati im jos dres?

SE
serđo
11:36 11.11.2011.

kako su hrabri seldžuci. jao kad im ga zavalja, a oni potkošuljaši zakrvavljenih očiju ispale od bijesa i nemoći. od mladoturaka nije nego mladoturci, nekulturna rulja...