BOLTON

Coyle: Trebam spremnog Klasnića

Foto: Pixsell
Coyle: Trebam spremnog Klasnića
02.04.2010.
u 09:13
"Ivan Klasnić morat će Owen Coyleu dokazati da može ostati zdrav i spreman ukoliko želi ostvariti trajan prelazak među Wandererse", piše Bolton News.
Pogledaj originalni članak

"Hrvatski nogometni reprezentativac, koji igra na posudbi iz Nantesa, posljednji je put bio starter u premierligaškoj utakmici u siječnju. Coyle je simpatizer 30-godišnjaka čiji je instinkt u šesnaestercu jednak grabežljivcima, no istovremeno tvrdi da još uvijek postoje upitnici oko njegove potpune spremnosti nakon što se od početka godine na ovamo Klasnić ne uspijeva održati na raspolaganju", dodaje se.

- Važno je da Ivan bude spreman, to će uvelike utjecati na razvoj situacije u ljeto. Nama su potrebni samo pripremljeni igrači, spremni za igru iz tjedna u tjedan - veli menadžer Coyle.

Bolton u ovome trenutku, nakon 32. odigrana kola, zauzima 15. mjesto ljestvice Premiershipa s 32 osvojena boda. Od zone ispadanja u Championship udaljeni su pet bodova, a Klasnić je još uvijek najbolji strijelac kluba sa šest postignutih golova (iz 21 utakmice).
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.