Kockasti vikend

Ćorluka i Modrić protiv Kalinića igraju jubilarke

Foto: 'GLYN KIRK'
Ćorluka i Modrić protiv Kalinića igraju jubilarke
13.03.2010.
u 09:07
Tottenham dočekuje Blackburn (subota, RTL 13.45) i pokušat će sačuvati trenutačno četvrto mjesto na tablici Premiershipa.
Pogledaj originalni članak

U dvije i pol godine u Engleskoj Vedran Ćorluka odigrao je 99 utakmica. I u to vrijeme "okrenuo" se oko njegovih transfera ogroman novac. Bez Čarlijeve plaće, riječ je o 26,9 milijuna eura. Naime, Manchester City platio je 13 milijuna Dinamu, a onda je Tottenham platio Cityju 13,8 milijuna.

Danas će Čarli, a trebao bi igrati, protiv Blackburna upisati jubilarnu, stotu utakmicu u Engleskoj prvoj ligi (35. za Tottenham). Manji jubilej ima Luka Modrić, on bi nakon godinu i pol dana na Otoku danas trebao zaokružiti 50. utakmicu u Premiershipu.

U akciju bi konačno trebao i Eduardo na gostovanju kod Hulla, vrijeme je da mu Wenger ponudi minutažu. Klasnić će se sa svojim Boltonom boriti s Wiganom za važne bodove.

U sastav Lyona, slavljeničku momčad Lige prvaka koja je izbacila madridski Real, mogao bi ući Dejan Lovren, St. Etienne ne bi smio biti pretežak posao. A Bayer bi nakon teškog posla u Firenci trebao imati lakši zadatak protiv Freiburga. Sa možda svježima Olićem i Pranjićem.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.