WTA MARBELLA

Clijsters prošla u tri seta

Foto: Reuters
Clijsters prošla u tri seta
07.04.2010.
u 22:23
Iako je Belgijanka Kim Clijsters prošloga tjedna osvojila veliki WTA turnir u Miamiju, nije odustala od nastupa ovoga tjedna na puno manjem WTA turniru, u španjolskoj Marbelli.
Pogledaj originalni članak

Clijsters je, podsjećamo, u finalu Miamija deklasirala Amerikanku Venus Williams 6:2, 6:1, čime se dokopala svog 37. naslova u karijeri, a trećeg nakon povratka profesionalnoj karijeri u osmom turniru.

Belgijanka je ovoga tjedna već na novom turniru. S betona je prešla na zemlju, s američkog kontinenta na europski, ali nije prekršila obećanje organizatorima, nije odustala. Na turniru u Marbelli nagradnog fonda od 220.000 dolara, na kojem je direktorica bivša španjolska tenisačica Conchita Martinez, Clijsters nastupa s pozivnicom organizatora.

Belgijanka, bivša prva tenisačica svijeta koja je ovoga tjedna prvi puta u Top 10 nakon povratka tenisu, baš na 10. mjestu, postavljena je u Marbelli za 3. nositeljicu, a u 1. kolu igrala je protiv 20-godišnje Rumunjke Alexandre Dulgheru, 48. igračice na WTA ljestvici. Clijsters je pobijedila 6:4, 6:7(1), 6:2 nakon dva sata i 10 minuta igre, a činjenica da je izgubila drugi set može se objasniti podatkom da joj je ovo bio prvi meč na zemljanoj podlozi nakon gotovo tri godine.

 

WTA Marbella, 1. kolo:

Clijsters (3) – Dulgheru 6:4, 6:7(1), 6:2

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.