MALO SE PREŠAO

Cisse dolijao: Nije htio nositi sporni dres pa uhvaćen dok kocka

Foto: Reuters
Cisse dolijao: Nije htio nositi sporni dres pa uhvaćen dok kocka
25.07.2013.
u 23:00
Cisse je odbio nositi novi Newcastleov dres zbog vjerskih osjećaja pa je uhvaćen kako i sam krši pravila
Pogledaj originalni članak

Senegalski napadač Papis Cisse prije tjedan dana odbio je otići sa svojim Newcastleom na pripreme u Portugal zbog spornog napisa na dresu. Naime, glavni sponzor 'Svraka' kreditna je internetska tvrtka Wonga.com koja daje kratkoročne kredite uz ogromne kamate. S obzirom da je on praktični musliman, i prema njegovoj vjeroispovijesti zabranjeno je zarađivati na kamatama, odbio je reklamirati takvu tvrtku.

U međuvremenu je vodstvo kluba s njim i Udrugom profesionalnih nogometaša Engleske pokušalo pronaći kompromis, no on ipak neće biti potreban.

Naime, Cisse je tijekom tjedna dok su njegovi suigrači igrali u Portugalu uhvaćen kako kocka u jednoj engleskoj kockarnici. Naravno, ni to ne bi smio raditi kada bi poštivao sva pravila svoje vjeroispovijesti tako da više nema valjan izgovor za nenošenje dresa sa spornim sponzorskim napisom.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.