OTIŠAO KOD FRIZERKE

Ćiro se uredio za utakmicu: Publika će nas tjerati u napad

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Ćiro se uredio za utakmicu: Publika će nas tjerati u napad
22.03.2013.
u 16:44
– Moram se urediti za emisiju, komentator sam te velike utakmice – rekao je Ćiro između šišanja i pranja kose. Izgledao je dosta zabrinuto uoči odlaska u Maksimir, prilično nervozno.
Pogledaj originalni članak

Nekoliko sati prije nego što je krenuo u Maksimir, Ćiro Blažević dovezao se do Sloboštine svojim Smartom, posjetio je svoju stalnu frizerku Mariju Rukljač, suprugu nekadašnjeg igrača Zagreba, a danas trenera u omladinskoj školi Zagreba, Drage Rukljača.

– Moram se urediti za emisiju, komentator sam te velike utakmice – rekao je Ćiro između šišanja i pranja kose. Izgledao je dosta zabrinuto prije odlaska u Maksimir, prilično nervozno.

– Sine moj, kako neću biti, posebna je to utakmica. Ne znam kako ćemo igrati, kad bismo igrali na rezultat sigurno bismo dobili, no znaš da će nas publika ponijeti, da ćemo krenuti u napad. A nije Srbija bezvezan suparnik iako nemaju takvih zvučnih imena kao mi – razmišljao je Ćiro koji je 1999. vodio Hrvatsku u dva remija sa Srbijom, nakon kojih Hrvatska nije otišla na Europsko prvenstvo.

– Ne može se uspoređivati ondašnja njihova reprezentacija i ova današnja, ona je bila puno jača, nemaju više takvih zvijezda. Kvalitetniji smo, ali to su posebne utakmice i nikad ne znaš u kojem će smjeru krenuti. Da je suditi samo po kvaliteti, onda bismo ostvarili vrlo komforan rezultat – zaključio je Ćiro dok ga je desetak klinaca pred salonom strpljivo čekalo. Nije odbio fotografiranje, u svom je stilu, uz smiješak rekao školarcima da je njemu čast fotografirati se s njima. A dečkima nije bilo dovoljno školskih torbi koje su gurali Ćiri na potpis.

>>>Sve o utakmici Hrvatska-Srbija pratite na našem specijalu<<<

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.