ZADOVOLJAN U KINI

Ćiro: Nažalost, nemam ponudu iz Beșiktașa

Foto: Željko Hladika/PIXSELL
Ćiro: Nažalost, nemam ponudu iz Beșiktașa
03.02.2010.
u 17:25
Špekulacije da ga traži trećeplasirani turski klub Ćiro opovrgava. U Kini je, kaže, zasad sve u redu, a ne smeta mu što je prvenstvo odgođeno.
Pogledaj originalni članak

Miroslav Blažević u telefonskom razgovoru opovrgnuo je informaciju da ga za novoga trenera želi turski prvak Beșiktaș iz Istanbula, umjesto slavnoga Mustafe Denizlija.

– Trenutačno nemam ponudu Turaka. Istina, jedno je vrijeme bila aktualna, ne tako davno, ali sada me, nažalost, Beșiktaș ne zove. Trener sam Šangaja i u njemu ostajem do daljnjega – kazao je Ćiro.

Kada za Turke kaže "nažalost, ne zovu", ispada da u Kini nije zadovoljan. A prvenstvo još nije ni počelo?!

– Mislio sam na mukotrpne pripreme, mnogo je igrača... Ali, iz Kine sigurno ne odlazim. Za sada je sve u redu.

Ćiro je zbog velike hladnoće otkazao pripreme u Japanu i momčad, zajedno s Besekom, vježba u Šangaju. Tvrdi da su uvjeti za rad odlični. Ne smeta mu što će kinesko prvenstvo početi tjedan dana kasnije no što je najavljeno. Blažević će 9. veljače u Šangaju proslaviti 75. rođendan, a 14. veljače doći će na petodnevni odmor u Zagreb. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar miletiml
miletiml
22:09 03.02.2010.

hrvatska ce jos dugo cekat na jednog novog foliranta kalibra cire ali moras znat da tako maloj zemlji kao sto je HR ne moze biti dozvoljeni da bude svijetski prvak ako je itko folirant onda su to brazilci koji su pod pritiskom pustili da francuzi budu prvaci

MI
milton
17:44 03.02.2010.

to je najveći folirant u povijesti fudbala. Da ne bude s hrvatima prvak sveta. Onakvi igrači majko moja, neverovatno.