odbio ponudu

Ćiro: Ne idem u Spartak, dok ne srušim Mamića i Šukera, nemam volje za životom!

Foto: Goran Jakus/PIXSELL
Ćiro Blažević i Zdravko Mamić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Miroslav Ćiro Blažević
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
ćiro blažević
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
Miroslav Ćiro Blažević
Foto: Vedran Žganjec-Rogulja/PIXSELL
Ćiro Blažević
26.10.2015.
u 18:32
– S predsjednikom Spartaka Draganom Simovićem sam u dobrim odnosima, drago mi je da netko još uvijek vjeruje u mene
Pogledaj originalni članak

Spartak iz Subotice jučer je objavio na svojim stranicama da je ostao bez trenera i da je glavni kandidat za preuzimanje klupe Ćiro Blažević. Vijest je to koja je odjeknula Hrvatskom, Bosnom i Hercegovinom te Srbijom, danas su se svi raspisali o tome, ali ipak od toga neće biti ništa. Kontaktirali smo popularnog trenera koji nam je rekao da je ponuda odbijena.

– Iznimno sam počašćen što su me zvali iz Spartaka, ali, nažalost, u ovom trenutku morat ću odbiti ponudu. S predsjednikom Spartaka Draganom Simovićem sam u dobrim odnosima, drago mi je da netko još uvijek vjeruje u mene. Uvjeren sam da bismo nas dvojica dobro surađivali i napravili preporod, ali u ovom trenutku ništa od toga – rekao nam je Ćiro, a zatim otkrio i jedan od razloga.

– Teško mi je bilo donijeti ovu odluku, a za nju ima više razloga o kojima u ovom trenutku ne bih govorio. No, mogu otkriti samo to da neću dopustiti Mamiću i Šukeru da me ponovno otjeraju iz Hrvatske. Dok ne srušim njih dvojicu, nemam volje za životom, zaključio je legendarni trener.

>>Ćiro odlazi u Srbiju? Klub potvrdio da je prvi kandidat za novog trenera!

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 27

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
19:11 26.10.2015.

Ciro zasto raspirujes vatru, i vjeruj mi dovoljno si star da neces dozivjeti da srusis ovu dvojicu

Avatar peet
peet
18:53 26.10.2015.

Iz postovanja prema starijima necu reci sto mislim o Vama g. Blazevicu. Ovo Vam u ovim godinama ne treba. Svaka cast za 82' i 98' god, ali sve dalje je samo cirkus i pokusaj dobivanja paznje.

CP
Cviet Prigorja
19:24 26.10.2015.

Kak sad ovo? Zar niste rekli da će te emigrirati iz Hrvatske ak Čačić bu izbornik?