HRVATSKA TRAŽI VIZU ZA JAPAN

Cindrić: Moramo ubrzati svoju igru, to je početak za nešto ozbiljnije

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
Cindrić: Moramo ubrzati svoju igru, to je početak za nešto ozbiljnije
09.03.2021.
u 16:05
Kvalifikacijski turnir u Montpellieru dolazi nakon lošeg nastupa na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Egiptu na kojemu je Hrvatska zauzela tek 16. mjesto
Pogledaj originalni članak

Hrvatski rukometni reprezentativci Domagoj Pavlović i Luka Cindrić s optimizmom čekaju nastup na kvalifikacijskom turniru za ovogodišnje Olimpijske igre koji će se od petka do nedjelje igrati u Montpellieru.

Hrvatska će u konkurenciji Francuske, Portugala i Tunisa pokušati zauzeti jedno od prva dva mjesta koja vode na OI u Tokio.

Kvalifikacijski turnir u Montpellieru dolazi nakon lošeg nastupa na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Egiptu na kojemu je Hrvatska zauzela tek 16. mjesto, a nakon kojega je na dužnosti izbornika Linu Červara zamijenio Hrvoje Horvat.

- Ono što je bilo u prvom mjesecu, bilo je. Mi moramo gledati unaprijed, a trenutačno to su kvalifikacije za Tokio. Nema većem motiva za sportaša nego otići na Olimpijske igre.

Kako smo znali da nećemo imati puno vremena za pripremu, već zadnjih mjesec dana s izbornikom analiziramo protivnike. Preko Whatsappa nam je slao svoje taktičke zamisli koje ćemo sada kroz par treninga pokušati pretvoriti u djelo - rekao je srednji vanjski Domagoj Pavlović.

Njegov kolega, srednji vanjski Barcelone Luka Cindrić, koji je zbog ozljede morao ranije napustiti SP u Egiptu, smatra kako veliki broj utakmica neće biti problem.

- Korona nam je potpuno poremetila raspored i zato imamo veliki broj utakmica, ali to ne umanjuje našu želju i kotiv za ove kvalifikacije. Svima je san otići na Olimpijske igre. Imamo tešku skupinu, ali trebamo se fokusirati na svoju igru. Vjerujem u nas i gledam pozitivno na čitav turnir. Naša igra će se bazirati na čvrstoj obrani i što većem broju golova iz protunapada. Moramo ubrzati svoju igru, a to je početak za nešto ozbiljnije - dodao je Cindrić.

Hrvatska će u petak igrati protiv Francuske, u subotu protiv Portugala, a u nedjelju protiv Tunisa.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MI
misho32
22:43 09.03.2021.

čovjeka koji je bojkotirao na dva posljednja prvenstva hrvatsku reprezentaciju govori nam o ozbiljnosti

Avatar CUBE
CUBE
09:54 10.03.2021.

Kako ubrzat s njegovim stalno bolnim križnim ligamentima ?