Važna misija

Čilić u subotu u Tordincima, razlog je više nego zanimljiv

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Marin Čilić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Marin Čilić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Marin Čilić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Marin Čilić
05.06.2020.
u 16:15
Iako su već odavno građevinski radovi zgotovljeni, zbog problema s transportom sportski premazi još nisu naneseni na igralište. No, to neće spriječiti Marina i djecu iz Tordinaca da u subotu zajedno provedu na igralištu zabavne trenutke
Pogledaj originalni članak

Tordinci, selo u Vukovarsko-srijemskoj županiji, koje je teško stradalo u Domovinskom ratu, imat će u subotu priliku ugostiti tenisača iz svjetske kreme - Marina Čilića. Osvajač US Opena iz 2014. godine doći će u 10 sati na sportsko igralište čiju je izgradnju financirala njegova zaklada.

Iako su već odavno građevinski radovi zgotovljeni, zbog problema s transportom (uzrokovanih pandemijom koronavirusa) sportski premazi još nisu naneseni na igralište. No, to neće spriječiti Marina i djecu iz Tordinaca da u subotu zajedno provedu na igralištu zabavne sportske trenutke.

- Istinski se radujem susretu s Tordincima, pogotovo s mališanima iz tog mjesta. Bit će nam zabavno - poručio je Čilić.

Ovim multifunkcionalnim igralištem 120 djece Osnovne škole u Tordincima, u čijem je dvorištu igralište i sagrađeno, napokon je dobilo sportski prostor u kojem će moći imati nastavu iz tjelesnog odgoja, ali i provoditi svoje  slobodno vrijeme. Na igralištu će im se pridružiti i oni koji su osnovnu školu odavno završili, a koji dosad nisu imali ni sportsku dvoranu ni igralište. I to iz sva četiri mjesta općine Tordinci (Tordinci, Antin, Korog i Mlaka Antinska).

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.